• Välkommen till din hobbybutik!
Leverans 2-4 arbetsdagar / Handla med Klarna / Stripe

Duncan Granite Stone Southwest Sand

  • 1 kr
I lager.
Leverantör: Duncan

Granit är inte bara för bänkskivor idag! Lägg till det i dina projekt för en rockin-effekt med Duncan Granite Stone® - texturerat, otoxiska färger som liknar berggranit med realistiska glittrande fläckar. Duncan Granite Stone®-färger finns i en rik, tjock formel som man lätt med pensel lägger på i flera lager om så önskas. Fungerar bra med alla andra akrylprodukter. Dessa färger kan appliceras med en mängd olika tekniker för keramik, hårda material, rotting, trä, gips, glas, betong m.m

118 ml

  • Designteknik - Skissa design på objektet och applicera sedan två lager Granit Stone-färger på de olika områdena i designen.
  • Höjd dekoration - Skapa en bakgrund och design med två lager granitstenfärger. För upphöjda detaljer, applicera 3-4 lager på önskade områden.

Ge gamla keramiska föremål ett helt nytt utseende genom att lägga till en eller flera färger av granitsten på designen. Se till att ytan är ren och torr innan du dekorerar om.

Granitstensfärger fungerar på korgar och andra korgföremål. Detta ger en ny, uppdaterad look till gamla påskkorgar och mer.

Gamla glasfigurer och behållare får nytt liv med accenter eller total täckning av granitstenfärger. Bra presentidéer!

Terra cotta blomkrukor och vattenfärgade planteringsmaskiner kan förskönas med en eller flera granitfärger.

Träramar som räddats från vindar eller skräpbutiker kan moderniseras med granitfärger. Flis och sprickor är också dolda!

När granitsten är torr, använd en fuktad svamp för att torka över hela biten för en glittrande gnista.

Applicera inte Granit Stone på en glaserad yta som håller vatten (inuti vaser).

Borste och produktvård - Rengör borstarna med vatten omedelbart efter användning. Ge borstar en och annan djuprengöring i Duncan Brush Cleaner. Torka av fälgar av burkar och lock på insidan och stäng sedan tätt.

Ta bort produkten -  För att ytterligare ta bort glitter, arbeta hårbalsam i borstens borst. Hårbalsam hjälper till att frigöra överflödigt glitter från hylsan.