Leverans 2-4 arbetsdagar / Handla med Klarna / Stripe

Duncan Granite Stone Sierra

  • 125 kr

Produkterna är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Duncan

Granit är inte bara för bänkskivor idag! Lägg till det i dina projekt för att få en stenliknande yta, med Duncan Granite Stone® - texturerade, giftfria färger som liknar bergsgranit med realistiskt glittrande fläckar. Duncan Granite Stone®-färger finns i en rik, tjock formel som man lätt med pensel lägger på i flera lager om så önskas. Fungerar bra med alla andra akrylprodukter. Dessa färger kan appliceras med en mängd olika tekniker för keramik, hårda material, rotting, trä, gips, glas, betong, m.m

118 ml

  • Designteknik - Skissa design på objektet och applicera sedan två lager Granite Stone på de olika områdena i designen.
  • Höjd dekoration - Skapa en bakgrund och design med två lager. För upphöjda detaljer, applicera 3-4 lager på önskade områden.

Användningsområden kan vara att ge gamla keramiska föremål ett nytt utseende med hjälp av Granite Stone.
Se till att ytan är ren och torr innan du börjar. Granitstenfärger fungerar fint på korgföremål. Detta ger en ny, uppdaterad look till slitna korgar och liknande. Gamla glasfigurer och behållare får nytt liv med accenter eller total täckning av granitstenfärger. Bra presentidéer!

Terracottakrukor och vattenfärgade planteringsmaskiner kan förskönas med en eller flera granitfärger. Träramar som räddats från vindar eller skräpbutiker kan moderniseras med granitfärger. Flis och sprickor är också dolda!

När granitstenfärgen är torr, använd en fuktad svamp för att torka över hela biten för en glittrande gnista.

Applicera inte Granite Stone på en glaserad yta som håller vatten (till exempel inuti vaser).

Borste och produktvård - Rengör borstarna med vatten omedelbart efter användning. Ge borstar en och annan djuprengöring med till exempel Marseilletvål

Tips -  Hårbalsam hjälper till att frigöra överflödigt glitter från penslarna. Lägg i balsam i penseln och rengör försiktigt mot till exempel en penseldyna.