Leverans 2-4 arbetsdagar / Handla med Klarna / Stripe

Viva Decor Trenddekor Rost set

  • 230 kr

Produkterna är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Viva Decor

FÖR TRENDIGA ROST- OCH PATINAEFFEKTER

Innehåll:

1 x Rusty 150 ml, rost
1 x Patina 50 ml, oxid
6 x kubformade svampar
1 x steg-för-steg broschyr

Obs! Den gröna Grünspan-färgen ingår inte. Vill du få till en ärg-effekt finns färgen att köpa separat i webbshopen!

Gör trendiga rosteffekter enkelt på egen hand! Rusty är lämplig för att måla, doppa, torka, fylla och stencila med. För realistiska effekter med en unik grov yta. Beroende på teknik och tillämpad skikttjocklek skapas olika utseenden.

  • väderbeständig
  • vattenbaserad
  • fri från gifter

BEARBETNING:

Färgen måste röras om väl före användning. Den kan målas i ett eller flera lager, rollas, duttas eller penslas. Ju tjockare färgen appliceras, desto mörkare ser den ut. Rusty är lämplig för många olika ytor, testa vidhäftningen i förväg.

Gör så här: Grunda först med en mörk akrylfärg, till exempel svart och mörkbrun. DecoArt Americana Soft Black är jättefin som grund! Rör om i den bruna färgen i kitet, Rusty. Ta en svamp och dutta på färgen där du vill ha effekten av rost. Applicera sedan patina (Oxid och/eller Grünspan) innan färgen torkat, det ska alltså appliceras vått-i-vått.

Tips! För att dämpa ner oxiden och ärgningen kan man som sista steg dutta Rusty över, så den blir lite dovare i utseendet. Det ger en mera äkta känsla. Man kan dutta med färgerna lite fram och tillbaka tills man är helt nöjd med resultatet.

 

Produktbeskrivning:

Trenddekor Rost set är ett gör-det-själv-kit för att skapa trendiga rosteffekter på nästan allting. Produkterna i paketet är vattenlösliga och trevliga att arbeta med. Effekter skapas genom att kombinera rostfärgen Rusty (den större burken) med Rusty Patina Oxid för rosteffekt och/eller Rusty Patina Grünspan för ärgeffekt. 

I instruktionerna som medföljer får man, steg för steg med bilder, lära sig hur man arbetar med färgerna i paketet.